高 GAO line array (langdurig)

Algemene onderwerpen die niet specifiek in een van de andere categorien vallen

Moderator: Beheerdersteam

Maikele
Berichten: 170
Lid geworden op: do 01 jan 2015, 12:52

Re: 高 GAO line array (langdurig)

Berichtdoor Maikele » za 26 aug 2017, 6:32

Woow wat een gaaf project is dit zeg!
Ik wilde ook ooit een line array maken, totdat ik uitrekende wat ik alleen aan luidspreker units kwijt was. Toen heb ik er maar van afgezien. Respect voor je bouwkunsten, ziet er erg profi uit.
Heb je een foto van het eindresultaat ?
Hoe ver ben je met de versterkers?

PS: ben net nieuw hier dus nog niet zo bekend

Gebruikersavatar
AatV
Berichten: 2668
Lid geworden op: wo 21 feb 2007, 18:33
Locatie: Delft

Re: 高 GAO line array (langdurig)

Berichtdoor AatV » za 26 aug 2017, 13:44

Voorlopig nog geen eindresultaat.
Heb momenteel weinig tijd om hiermee verder te gaan.
Ik hoop op meer vooruitgang als de blaadjes gaan vallen... :mrgreen:

groet,
Aat

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 19966
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: 高 GAO line array (langdurig)

Berichtdoor ray5150 » za 26 aug 2017, 21:03

Ik wil wel even aan de boom komen schudden. :mrgreen:

Gebruikersavatar
AatV
Berichten: 2668
Lid geworden op: wo 21 feb 2007, 18:33
Locatie: Delft

Re: 高 GAO line array (langdurig)

Berichtdoor AatV » zo 17 sep 2017, 18:43

Heb "aansluitplaatjes" gemaakt voor een 4 polige speakon connector.
Heb daartoe aluminium gekozen om in de stijl te blijven van de truss.
Een plaatje van het ruwe materiaal en de afgewerkte aansluiting:

aansluiting voor.jpg

aansluiting.jpg


groet,
Aat

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 3356
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: 高 GAO line array (langdurig)

Berichtdoor Shadow » zo 17 sep 2017, 21:00

Lekker industrieel :rock:

Gebruikersavatar
Ah!buis
Berichten: 10404
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 22:36
Locatie: Overijse

Re: 高 GAO line array (langdurig)

Berichtdoor Ah!buis » zo 17 sep 2017, 21:06

Shadow schreef:Lekker industrieel :rock:

Ja, zo'n beetje Centre Pompidou stijl :lol:
Anne

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 19966
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: 高 GAO line array (langdurig)

Berichtdoor ray5150 » zo 17 sep 2017, 21:52

Netjes, hoor.

Maikele
Berichten: 170
Lid geworden op: do 01 jan 2015, 12:52

Re: 高 GAO line array (langdurig)

Berichtdoor Maikele » za 14 okt 2017, 20:34

Mooi zeg, knap dat je dat zo kunt maken.

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 16886
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: 高 GAO line array (langdurig)

Berichtdoor Pjotr » za 14 okt 2017, 21:22

=D> Gaat echt heel fraai worden Aat. Kunnen we ze in Alphen beluisteren? Al zal plaatsen daar lastig worden met die systeemplafonds daar.

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 3356
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: 高 GAO line array (langdurig)

Berichtdoor Shadow » za 14 okt 2017, 21:24

Ff open leggen, als ik me goed herinner zit de boel toch onder de leksporen daar :-k

Gebruikersavatar
AatV
Berichten: 2668
Lid geworden op: wo 21 feb 2007, 18:33
Locatie: Delft

Re: 高 GAO line array (langdurig)

Berichtdoor AatV » za 14 okt 2017, 22:09

Maikele schreef:Mooi zeg, knap dat je dat zo kunt maken.

Knap, niet echt, meer een kwestie van werk, zweet en zweet. (vrij naar Winston Churchill)

Wanneer speelklaar? Voorlopig nog niet, ben (wanneer de tijd en zin het toelaat) bezig met de versterker voor de laag/midsectie.
Niet echt een sinecure, voor 30 Watt uitgangsvermogen is een spanningszwaai nodig van ca. 178Vtt.

groet,
Aat

Maikele
Berichten: 170
Lid geworden op: do 01 jan 2015, 12:52

Re: 高 GAO line array (langdurig)

Berichtdoor Maikele » zo 15 okt 2017, 5:15

AatV schreef:
Maikele schreef:Mooi zeg, knap dat je dat zo kunt maken.

Knap, niet echt, meer een kwestie van werk, zweet en zweet. (vrij naar Winston Churchill)

Wanneer speelklaar? Voorlopig nog niet, ben (wanneer de tijd en zin het toelaat) bezig met de versterker voor de laag/midsectie.
Niet echt een sinecure, voor 30 Watt uitgangsvermogen is een spanningszwaai nodig van ca. 178Vtt.

groet,
Aat


:lol: succes daarmee :relax: :goedzo:


Terug naar “Algemeen Luidspreker Zelfbouw”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten