DIGIBIAS uit Elektuur Audio Special 2

Voor- en Eindversterkers

Moderator: Beheerdersteam

Gebruikersavatar
ronnydepony
Berichten: 1049
Lid geworden op: ma 19 feb 2007, 20:22
Locatie: Lichtervelde (B)

DIGIBIAS uit Elektuur Audio Special 2

Berichtdoor ronnydepony » za 16 jan 2016, 22:45

Eerste vraag, heeft hier iemand ervaring mee ?

Tweede vraag, zie vervolg, ...

Ten eerste als bijvoegsel het volledige verslag :
Ten tweede de site waar je de code voor de PIC kan vinden : http://members.home.nl/hugozwier/software.html
Ten derde het schema van dezelfde site :
DigibiastotaalRC.jpg

Ten vierde : schema een beetje aangepast :
Wat is er nu zoal aangepast : aansluiting bij geplaatst om op de print te kunnen programmeren ; poging om het Lcd-scherm te voorzien van een backlight, alleen weet ik niet waar de "base" van de transistor moet worden aangesloten en moet dan ook de software aangepast worden ?
digibias schema.png

Meeste is SMD dus dit is mijn eerste printontwerp hier in :
digibias.png


Dus ik zou zeggen, laat de opmerkingen en meningen maar komen ?
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Laatst gewijzigd door Henkjan op di 29 mei 2018, 11:48, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: copie van artikel verwijderd (copyright issue)
Mvg, Ronny

Gebruikersavatar
Bert61
Berichten: 4303
Lid geworden op: vr 25 apr 2014, 4:15
Locatie: Oudenbosch

Re: DIGIBIAS uit Elektuur Audio Special 2

Berichtdoor Bert61 » di 29 mei 2018, 13:46

Ook hier weg gehaald :-s
Men is wel grondig met die bezem :relax: niet meer dus :D
shit draadje vergeten :oops:

Gebruikersavatar
Ah!buis
Berichten: 11846
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 22:36
Locatie: Overijse

Re: DIGIBIAS uit Elektuur Audio Special 2

Berichtdoor Ah!buis » di 29 mei 2018, 19:19

Bert61 schreef:Was al van plan die Audiospecial 2 te bestellen
kan jij wijs uit wat Ronny geplaatst heeft uit Audioexpress ?
Dat is misschien beter ?
De twee schema's die Ronny hier heeft gezet zijn hetzelfde :(
Sommige onderdelen (op-amp,dac,) zijn enkel anders getekend.
Je merkt wel, ik heb weinig vertrouwen in dat spul.
Nogal 's met een kanon op een mug en hoe vaak er moeilijkheden waren met allerhande soft
(ja, jarenlang geabonneerd geweest, nouja Elektuur dan O:) .Begonnen met een Elektronika Wereld te kopen)
Anne
Laatst gewijzigd door Ah!buis op di 29 mei 2018, 19:29, 1 keer totaal gewijzigd.
Eén plaatje > 1000 woorden :-)

Gebruikersavatar
Bert61
Berichten: 4303
Lid geworden op: vr 25 apr 2014, 4:15
Locatie: Oudenbosch

Re: DIGIBIAS uit Elektuur Audio Special 2

Berichtdoor Bert61 » di 29 mei 2018, 19:25

Ah!buis schreef:
Bert61 schreef:Was al van plan die Audiospecial 2 te bestellen
kan jij wijs uit wat Ronny geplaatst heeft uit Audioexpress ?
Dat is misschien beter ?
De twee schema's die Ronny hier heeft gezet zijn hetzelfde :(
Sommige onderdelen (op-amp,dac,) zijn enkel anders getekend.

Anne

En is dat ook niks :(
Dan wordt er veel (nieuwe) dingen gepubliceerd wat dus kopieen zijn de een met een Arduino de andere met een Pic.
En zonder en met bloemetjes zonder microprocessor wat geen van allen werkt :think:
shit draadje vergeten :oops:

Gebruikersavatar
Ah!buis
Berichten: 11846
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 22:36
Locatie: Overijse

Re: DIGIBIAS uit Elektuur Audio Special 2

Berichtdoor Ah!buis » di 29 mei 2018, 19:33

Bert61 schreef:En is dat ook niks :(
Dan wordt er veel (nieuwe) dingen gepubliceerd wat dus kopieen zijn de een met een Arduino de andere met een Pic.
En zonder en met bloemetjes zonder microprocessor wat geen van allen werkt :think:
Ho ho, vermoedelijk werkt 't wel :sure: .Maar de kwaliteit van de regeling is af te wachten :hide:
Anne
Eén plaatje > 1000 woorden :-)

Gebruikersavatar
Bert61
Berichten: 4303
Lid geworden op: vr 25 apr 2014, 4:15
Locatie: Oudenbosch

Re: DIGIBIAS uit Elektuur Audio Special 2

Berichtdoor Bert61 » di 29 mei 2018, 19:58

Dat bedoel ik Anne met werken is goed werken :!: O:)
shit draadje vergeten :oops:


Terug naar “Versterkers”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten