Hypex DLCP probleem

Voor- en Eindversterkers

Moderator: Beheerdersteam

winfield
Berichten: 37
Lid geworden op: do 19 apr 2007, 18:56
Locatie: Nijmegen

Hypex DLCP probleem

Berichtdoor winfield » zo 20 aug 2017, 14:13

Een 2de DLCP geplaatst. Alle jumpers de goede richting op, testen en werken.
Digitaal in alles goed maar analoog in speelt het rechter kanaal een stuk zachter. (op alle ingangen) :think:
Heeft iemand hier een idee?

ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 17662
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: Hypex DLCP probleem

Berichtdoor ds23man » zo 20 aug 2017, 14:27

Staan alle gain adjusten wel gelijk? Er zitten op de DLCP jumpers voor op de print en in HFD zit ook nog een softwarematige instelling.

winfield
Berichten: 37
Lid geworden op: do 19 apr 2007, 18:56
Locatie: Nijmegen

Re: Hypex DLCP probleem

Berichtdoor winfield » zo 20 aug 2017, 15:00

ds23man schreef:Staan alle gain adjusten wel gelijk? Er zitten op de DLCP jumpers voor op de print en in HFD zit ook nog een softwarematige instelling.


Op de nieuwe DLCP zitten geen jumpers, op de oude wel en staan op +15 (L + R)
Softwarematig staat alles gelijk.
Dus die jumpers werken alleen voor het analoge gedeelte? :think:
Morgen even ergens jumpers scoren, zijn helaas niet meegeleverd net zoals de flatcables voor J2B & J3B.
De missende flatcables heb ik gratis nageleverd gekregen van Jos (Hypex) Dus mooi opgelost.
Zit net te denken :idea: kan ik de R jumper op de nieuwe DLCP plaaten? De oude doet alleen de L kanalen.
In ieder geval dank voor de snelle reactie :goeie:

ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 17662
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: Hypex DLCP probleem

Berichtdoor ds23man » zo 20 aug 2017, 15:04

Er zijn twee gain instellingen, hardwarematig met de jumpers en softwarematig in de ADC via Controlpanel. Ik heb bij er helemaal geen jumpers op zitten. Geloof dat dat 0db is.

winfield
Berichten: 37
Lid geworden op: do 19 apr 2007, 18:56
Locatie: Nijmegen

Re: Hypex DLCP probleem

Berichtdoor winfield » zo 20 aug 2017, 15:17

ds23man schreef:Er zijn twee gain instellingen, hardwarematig met de jumpers en softwarematig in de ADC via Controlpanel. Ik heb bij er helemaal geen jumpers op zitten. Geloof dat dat 0db is.


Probleem opgelost, beide jumpers verwijderd. Nu tijd voor een :beer:


Terug naar “Versterkers”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten