CA + Afdac-LB in 1 kastje, 1 CA eindversterker klaar

Voor- en Eindversterkers

Moderator: Beheerdersteam

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Shadow » di 05 jun 2018, 21:24

Bijna klaar;

B34B2F02-BAE9-4506-9721-BC39A2E95D31.jpeg


Zekeringen vergeten #-o
Maar moet de aan-uitschakelaar ook nog aansluiten en de 12v trigger inbouwen en de dc protectie aansluiten....affijn eerst morgen maar eens dc afregelen.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Laatst gewijzigd door Shadow op vr 08 jun 2018, 9:04, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Shadow » wo 06 jun 2018, 20:58

Zo;

429C32E0-4377-4ED0-876B-0F3BCBD48803.jpeg


ED7157BA-1071-47C4-9FA8-ACB4F4D9EC1F.jpeg


Die blijft 0, ook na een uurtje aan staan.

A6251F56-597C-4F9A-BEBD-9B3E521A8869.jpeg


Zit nu met open mond Carbon Based Lifeforms te luisteren :rock:
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
hannesie
Berichten: 10374
Lid geworden op: wo 31 dec 2008, 15:27
Locatie: Dordrecht

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor hannesie » wo 06 jun 2018, 21:17

Ik herken de verbazing :rofl:
Hans

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Shadow » do 07 jun 2018, 19:25

Moet de dc protectie naar de voedingsprinten trouwens van beide kanalen de + naar iedere print, of hoeft er bij dual mono alleen het betreffende kanaal aangesloten te worden?

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 18503
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Pjotr » do 07 jun 2018, 19:29

Zou zeggen dual mono is 2x een mono versterker los van elkaar. Maar Knuisje weet alles van de voeding O:) Lijkt mij dat je op de voedingsprint 1 kanaal aansluit.
Peter de Jong

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Shadow » do 07 jun 2018, 19:40

Mij ook imho :relax:

Gebruikersavatar
knuisje
Berichten: 3517
Lid geworden op: zo 15 apr 2007, 0:07
Locatie: Julianadorp

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor knuisje » do 07 jun 2018, 21:05

Inderdaad een kanaal per voeding aansluiten. Als bijvoorbeeld de linker versterker dc afgeeft dient de linker voeding afgeschakeld te worden.
( ͝° ͜ʖ͡°)

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 18503
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Pjotr » do 07 jun 2018, 21:56

knuisje schreef:Inderdaad een kanaal per voeding aansluiten. Als bijvoorbeeld de linker versterker dc afgeeft dient de linker voeding afgeschakeld te worden.

Dat zou je i.d.d. verkeerd om kunnen aansluiten......................... :lol: :wink:
Peter de Jong

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Shadow » do 07 jun 2018, 22:09

Klopt! Maar tis gelukt;

A545724E-57AB-42CB-86B1-D199A51CE3C9.jpeg


2 aaa batterijtjes in serie, min op min, plus op dc detectie ingang en klik! :goeie:
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Shadow » do 07 jun 2018, 22:45

85A092E2-597E-4FAD-8C78-7DBC0B254ED2.jpeg


12v trigger er nog in maar dat komt na zondag wel :beer:
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 18503
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Pjotr » do 07 jun 2018, 22:52

Ziet er fraai uit :rock: Ben ook benieuwd naar het graveerwerk. Je moet voor zondag nog wel een smoes voor de aanduiding "CA" bedenken. Dat was oorspronkelijk "Composite Amplifier". Composite Amplifier versterker lijkt mij wat dubbel op :mrgreen:
Peter de Jong

toetertje
Berichten: 1538
Lid geworden op: ma 29 feb 2016, 18:05
Locatie: Omgeving Enkhuizen.

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor toetertje » do 07 jun 2018, 22:57

Custom audiophile versterker?
Cambridge audio zal wel niet mogen. :mrgreen:

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Shadow » do 07 jun 2018, 23:47

Coherent Audio :rofl:

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 9063
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Barry2001 » do 07 jun 2018, 23:51

Coquille Audio :idea:

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 18503
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Pjotr » vr 08 jun 2018, 11:12

Maak er een wedstrijdje van: TE WINNEN: EN KOELPROFIEL NAAR KEUZE (uit je collectie)

:mrgreen:
Peter de Jong

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Shadow » vr 08 jun 2018, 18:46

Zo komen kinderen en boten ook aan de meest vreselijke namen - nee dank je.
We houden het maar op Composite Audio Versterker :wink:

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Shadow » vr 08 jun 2018, 20:53

De Viechs liggen op de tafel voor wat touching-up, even de dt3w’s erop;

E253169F-DA5E-45BC-AFC2-A317D0A0B4E6.jpeg


Man man :goeie:
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 18503
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Pjotr » vr 08 jun 2018, 20:59

Shadow schreef:Zo komen kinderen en boten ook aan de meest vreselijke namen - nee dank je.
We houden het maar op Composite Audio Versterker :wink:

O:)
Peter de Jong

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

CA + Afdac-LB in 1 kastje

Berichtdoor Shadow » za 04 aug 2018, 20:15

Eens een opzetje maken voor nr2 met Afdac onboard 8)

3CB12A19-FF62-4A9B-8AA1-D30738CBE419.jpeg


Wordt nog een aardige puzzel, ik wou eigenlijk de koelblokjes rechts op de foto in de behuizing meenemen, maar dan moet de Afdac eruit en dat wou ik niet. Ik denk dat één links en één rechts qua warmte wel beter is als nu, schroef ik die koelblokken wel op m’n huidige CA als die uit de woonkamer vertrekt. Nu nog plek voor een Hypex softstart/kaku en dan zijn we er wel, gaatjes boren, Freeskees lief aankijken (dat alleen zal niet volstaan ben ik bang)
en dan moet ie onderweg zijn :beer:
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Laatst gewijzigd door Shadow op vr 10 aug 2018, 18:07, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Shadow » vr 10 aug 2018, 17:25

Front naar Kees gestuurd, display en knop maar mee gestuurd omdat ik geen kant en klaar bestand voor hem kan maken, hopen dat hij snapt van m’n tekening op het front wat ik wil.
Bodem compleet aangeboord, alles op z’n plek, CA’s gemonteerd met siliconen pad en bedrading aan het uitzoeken, mag ik voor de coaxial in/outputs gewoon afgeschermde signaaldraad pakken of moet dit coaxkabel zijn? Stukjes die bij de Afdac zaten zijn te kort :(

Gebruikersavatar
knuisje
Berichten: 3517
Lid geworden op: zo 15 apr 2007, 0:07
Locatie: Julianadorp

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor knuisje » vr 10 aug 2018, 17:40

Shadow schreef:mag ik voor de coaxial in/outputs gewoon afgeschermde signaaldraad pakken of moet dit coaxkabel zijn? Stukjes die bij de Afdac
zaten zijn te kort :(

Beter wel coaxkabel, bijvoorbeeld zoiets.
( ͝° ͜ʖ͡°)

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Shadow » vr 10 aug 2018, 17:44

Ok, dan daar eens wat van bestellen.

135F77C6-5C51-4A9C-92B4-FC56514BB246.jpeg


1797CD40-E056-4FBD-BB7D-0069C284C46C.jpeg


Zo staan we er nu voor, de Hypex kaku moet tegen het front, knop kan er gelijk op aangesloten worden bwvs :rock:
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
Bert61
Berichten: 4303
Lid geworden op: vr 25 apr 2014, 4:15
Locatie: Oudenbosch

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Bert61 » vr 10 aug 2018, 17:51

Ziet er allemaal HEEL netjes uit :goeie: =D> =D> =D>
Ook het voor paneel . :kwijl:
Keesfrees :D ziet er keurig verzorgd uit :goedzo: Complimenten ook aan keesfrees :goedzo:
shit draadje vergeten :oops:

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 5670
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Shadow » vr 10 aug 2018, 18:00

Dat is het achterpaneel Bert, het ik zelf aangeboord onder de kolomboor, moet nog 4 gaten met de 24mm trekpons bewerken :lol:
Maar dank je :goeie:

Gebruikersavatar
Bert61
Berichten: 4303
Lid geworden op: vr 25 apr 2014, 4:15
Locatie: Oudenbosch

Re: CA + Afdac-LB in 1 kastje + 1 CA zonder Afdac

Berichtdoor Bert61 » vr 10 aug 2018, 18:08

Shadow schreef:Dat is het achterpaneel Bert, het ik zelf aangeboord onder de kolomboor, moet nog 4 gaten met de 24mm trekpons bewerken :lol:
Maar dank je :goeie:

Ik als doehetselvert weet heel goed hoe moeilijk het is om alles zo netjes te maken :goedzo:
shit draadje vergeten :oops:


Terug naar “Versterkers”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten