Amp switcher

De rest......
(streaming-/computeraudio graag in de daarvoor aangewezen forumgroep)

Moderators: Barry2001, Beheerdersteam

toetertje
Berichten: 1556
Lid geworden op: ma 29 feb 2016, 18:05
Locatie: Omgeving Enkhuizen.

Re: Amp switcher

Berichtdoor toetertje » vr 15 apr 2016, 22:00

Ik heb 2 versterkers die ik wil gebruiken op 1 paar luidsprekers.
ik moet dus nu steeds ompluggen. Nu wil ik daar ook een schakelkastje voor maken.
Maar is het dan verstandig om ook met relais te werken, of kan dat met een gewone schakelaar.
En heeft dit nog invloed op het geluid?

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 9232
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: Amp switcher

Berichtdoor Barry2001 » vr 15 apr 2016, 22:10

De relais die ik in dit project heb zijn erg goed, worden veel dedicated in audio toegepast.
Kan het met een schakelaar? ja.
Is het beter? Misschien als je een superduper schakelaar vindt, ik waag het te betwijfelen. Een relais is veel consistenter in schakelen dan een handbediende schakelaar.
Hoor ik verschil met en zonder de switcher ertussen? neen.
Zijn er nog printen beschikbaar? ja.

Gebruikersavatar
Bert61
Berichten: 4579
Lid geworden op: vr 25 apr 2014, 4:15
Locatie: Oudenbosch

Re: Amp switcher

Berichtdoor Bert61 » do 06 sep 2018, 22:59

Barry net naar dat kastje gezocht en gevonden in je ( webshop ) bij audiocreative
Dat kastje is , ,wilde eerst niet posten.
Maar je gaf ergens de prijs 40€. Is wat duurder geworden 53.60€
Als mosterd na de maaltijd O:)
Mooi afgwerkt alles ,Heel mooi Barry :goedzo:
shit draadje vergeten :oops:

mj66
Berichten: 1
Lid geworden op: ma 08 okt 2018, 20:05
Locatie: Hoeselt

Re: Amp switcher

Berichtdoor mj66 » ma 08 okt 2018, 20:36

Dag Barry,

Heeft u nog een print van de amp switcher ?

Mvg

Gebruikersavatar
Ouwebok
Berichten: 118
Lid geworden op: wo 07 jan 2009, 18:22
Locatie: Amsterdam

Re: Amp switcher

Berichtdoor Ouwebok » di 09 okt 2018, 7:03

https://shop.speakerenco.nl/amp-s

Deze was al voorbij gekomen?

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 9232
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: Amp switcher

Berichtdoor Barry2001 » di 09 okt 2018, 7:57

mj66 schreef:Dag Barry,

Heeft u nog een print van de amp switcher ?

Mvg


Heb ik. Als je me een PB zou willen sturen met je gegevens komt er een print die kant op. Belgie is het denk ik?

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 9232
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo

Re: Amp switcher

Berichtdoor Barry2001 » di 09 okt 2018, 8:02

Ouwebok schreef:https://shop.speakerenco.nl/amp-s

Deze was al voorbij gekomen?


Is toch wat anders :D
- Ingangen schakelen niet mee, dus je moet alsnog pluggen.
- Versterker blijft aanstaan na omschakelen, dus niet bruikbaar voor buizenversterkers (je mag een buizenversterker niet zonder belasting laten draaien).
- Relaiscontacten hebben persoonlijk mijn voorkeur boven 'gewoon' mechanisch, als er dan toch geschakeld moet worden.


Terug naar “Overige Elektronica”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten