Actief systeem met DLCP

De rest......
(streaming-/computeraudio graag in de daarvoor aangewezen forumgroep)

Moderators: Barry2001, Beheerdersteam

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 18817
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: Actief systeem met DLCP

Berichtdoor ds23man » do 15 mar 2018, 11:32

Of er 100% getest wordt weet ik eigenlijk niet. Maar dat had in dit geval niet uitgemaakt, hij werkte een uur.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 18817
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: Actief systeem met DLCP

Berichtdoor ds23man » do 15 mar 2018, 11:43

Zat me net te bedenken dat de programmeur van Hypex ook de firmware voor de testapparatuur in de fabriek schrijft, dus is er een uitgebreide kwaliteitscontrole.
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
cve
Berichten: 2095
Lid geworden op: zo 26 nov 2006, 18:07
Locatie: Wormer

Re: Actief systeem met DLCP

Berichtdoor cve » do 15 mar 2018, 12:16

ds23man schreef:Of er 100% getest wordt weet ik eigenlijk niet. Maar dat had in dit geval niet uitgemaakt, hij werkte een uur.


Een uur, een minuut heeft hij gewerkt. Maar verder heb ik nooit problemen met Hypex ondervonden. Bij elk merk gaat er wel eens iets mis. Jammer, maar komt wel goed. Inmiddels contact met Hypex.

Co
Ik heb ja/nee/geen mening.

Gebruikersavatar
cve
Berichten: 2095
Lid geworden op: zo 26 nov 2006, 18:07
Locatie: Wormer

Re: Actief systeem met DLCP

Berichtdoor cve » wo 21 mar 2018, 15:25

Inmiddels nieuwe smps binnengekregen. Ingebouwd, aangesloten, aangezet en voila daar is licht. Weer een probleempje minder. :yeah: :yeah: :yeah:

Content
Ik heb ja/nee/geen mening.

Gebruikersavatar
cve
Berichten: 2095
Lid geworden op: zo 26 nov 2006, 18:07
Locatie: Wormer

Re: Actief systeem met DLCP

Berichtdoor cve » vr 08 jun 2018, 19:41

Zelf een kast bouwen is toch leuker dan al die modu-kasten. Maar moeilijk is het niet. Het is wel even werk maar het vordert nu gestaag. De houten zijpanelen nog beiden en lakken. En nog een bovenplaat maken natuurlijk.
De poten zijn deurstoppers van de bouwmarkt.
Achterpaneel heeft Kees voor mij gemaakt.

Co
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Ik heb ja/nee/geen mening.

Gebruikersavatar
AatV
Berichten: 2850
Lid geworden op: wo 21 feb 2007, 18:33
Locatie: Delft

Re: Actief systeem met DLCP

Berichtdoor AatV » vr 08 jun 2018, 19:45

Goed om te zien dat op de achterzijde de -wat ik dan maar noem- functionele groepen netjes omlijnd zijn.
Geeft een veel opgeruimder beeld.

groet,
Aat
Voorts ben ik van mening dat Ah!buis erelid moet worden

Gebruikersavatar
cve
Berichten: 2095
Lid geworden op: zo 26 nov 2006, 18:07
Locatie: Wormer

Re: Actief systeem met DLCP

Berichtdoor cve » vr 08 jun 2018, 21:05

AatV schreef:Goed om te zien dat op de achterzijde de -wat ik dan maar noem- functionele groepen netjes omlijnd zijn.
Geeft een veel opgeruimder beeld.

groet,
Aat


Ja, en al die schroefgaatjes ontbreken hier ook. Maakt het nog opgeruimder.

Co
Ik heb ja/nee/geen mening.

MarcelvdG
Berichten: 519
Lid geworden op: do 31 jan 2013, 21:47
Locatie: Haarlem

Re: Actief systeem met DLCP

Berichtdoor MarcelvdG » vr 08 jun 2018, 21:51

cve schreef:
ds23man schreef:Of er 100% getest wordt weet ik eigenlijk niet. Maar dat had in dit geval niet uitgemaakt, hij werkte een uur.


Een uur, een minuut heeft hij gewerkt. Maar verder heb ik nooit problemen met Hypex ondervonden. Bij elk merk gaat er wel eens iets mis. Jammer, maar komt wel goed. Inmiddels contact met Hypex.

Co


Pacemakers laat men daarom eerst een week draaien in een oven van 125 graden voordat ze de laatste fabriekstest ondergaan en naar de klanten gestuurd worden. Als ze dat met Hypex-modules ook zouden doen, zou je van dit soort problemen af zijn, maar zouden de modules ook meteen een stuk duurder zijn.

Gebruikersavatar
Henkjan
Beheerder / Site Admin
Berichten: 22669
Lid geworden op: do 01 jan 1970, 1:00
Locatie: Berkel en Rodenrijs

Re: Actief systeem met DLCP

Berichtdoor Henkjan » za 09 jun 2018, 8:10

cve schreef:
AatV schreef:Goed om te zien dat op de achterzijde de -wat ik dan maar noem- functionele groepen netjes omlijnd zijn.
Geeft een veel opgeruimder beeld.

groet,
Aat


Ja, en al die schroefgaatjes ontbreken hier ook. Maakt het nog opgeruimder.

Co

Zekers. Hoe zet je nu t vast? Lijm? Of blind getapte gaatjes aan de binnenkant?
An error does not become truth by reason of multiplied propagation, nor does the truth become error because nobody will see it" ― Mahatma Gandhi

Gebruikersavatar
ds23man
Ook commercieel actief
Berichten: 18817
Lid geworden op: za 05 sep 2009, 18:46
Locatie: Bananenrepubliek

Re: Actief systeem met DLCP

Berichtdoor ds23man » za 09 jun 2018, 8:12

Zie startpost!
Fusion Filterdesign

Gebruikersavatar
cve
Berichten: 2095
Lid geworden op: zo 26 nov 2006, 18:07
Locatie: Wormer

Re: Actief systeem met DLCP

Berichtdoor cve » za 09 jun 2018, 8:36

Op de foto is nog net te zien dat het achterpaneel iets uitsteekt. In de zijpanelen zitten groeven waarin deze oversteek dan weer past. Maak er nog wel een plaatje van.

Co
Ik heb ja/nee/geen mening.

Gebruikersavatar
Henkjan
Beheerder / Site Admin
Berichten: 22669
Lid geworden op: do 01 jan 1970, 1:00
Locatie: Berkel en Rodenrijs

Re: Actief systeem met DLCP

Berichtdoor Henkjan » za 09 jun 2018, 10:25

ds23man schreef:Zie startpost!

Juist, ik zie t. Mooie oplossing, ga ik proberen te onthouden
An error does not become truth by reason of multiplied propagation, nor does the truth become error because nobody will see it" ― Mahatma Gandhi


Terug naar “Overige Elektronica”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten