Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP.)

voor specifieke pro-audio projecten als opname apparatuur, mengtafels, etc

Moderator: Beheerdersteam

Gebruikersavatar
Ah!buis
Berichten: 11477
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 22:36
Locatie: Overijse

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Ah!buis » za 14 jan 2012, 16:19

In de eerste plaats zijn die groene dingen :?: duidelijk stuitend.
En verder ook dat iemand die toch ruim de jaren van verstand bereikt heeft dat "lief" vindt :shock: .
Die steeds vullende glazen geven wel een warm gevoel vanbinnen :oops: .
Anne
Eén plaatje > 1000 woorden :-)

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 20797
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor ray5150 » zo 15 jan 2012, 0:22

twee foto's van de al eerder genoemde "Koninginne-dag gitaar".
Hier zie je ook gelijk wat ik bedoel met "back-routed" : voor de schakelaars en potmeters is een grote frezing aan de achterzijde aangebracht.
om de bedrading naar de elementen te brengen zijn er lange gaten dwars door de body geboord.
Het voordeel van dit is dat je geen slagplaat nodig hebt, die dekt namelijk de gaten af. je komt het vaak tegen bij de wat luxere en duurdere gitaren.

IMG_0698.JPG
IMG_0699.JPG



Iets anders, heeft er iemand wel eens gehoord van buizen van het merk "Precision" ?
Ik weet niet eens meer waar ik ze vandaan heb, zo lang heb ik ze al liggen...
Ik heb er wel eens naar gezocht maar niks nuttigs kunnen vinden. het zal wel een obscuur merk van vroeger zijn ?

IMG_0700.JPG
IMG_0701.JPG
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 20797
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor ray5150 » zo 15 jan 2012, 0:24

Oh, Anne, het is toch Nederlands in plaats van Nedelands ? :mrgreen:

Gebruikersavatar
Ah!buis
Berichten: 11477
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 22:36
Locatie: Overijse

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Ah!buis » zo 15 jan 2012, 14:40

Oeps ja,helemaal niet gemerkt :oops:
Laat het maar zo,teken van feilbaarheid,voorkomt (misschien) dat iemand met een A :-s ,om 'm niet te noemen,me weer voor paus in aanmerking denkt te laten komen :evil: .
Zit die gitaar al weer in elkaar :?: of hangt ie nog ergens in de wilgen :lol:
Die buisjes zijn wat eigenaardig,doet een belletje rinkelen maar iets? klopt er niet.Misschien dat er,soms midden in de nacht,een lichtje opgaat.
Er zit wat in wat er in een gewone ECC83 niet zit :? en -A ken ik alleen van 12AX7-A.Maar geen idee wat die -A mot,zie geen verschil.

Anne
Eén plaatje > 1000 woorden :-)

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 18070
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Pjotr » zo 15 jan 2012, 15:13

Ah!buis schreef: en -A ken ik alleen van 12AX7-A.Maar geen idee wat die -A mot,zie geen verschil.

Anne

Dacht de -A robuuster was en minder last van microfonie heeft.
Peter de Jong

mischa72
Berichten: 4370
Lid geworden op: wo 06 jun 2007, 23:45
Locatie: Munstergeleen

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor mischa72 » wo 18 jan 2012, 22:09

ray5150 schreef: :bounce: :bounce: :bounce:

(Sorry, Peter, maar ik vind Bouncy zo lief.)


Ik ook, hij doet me aan mijn zoontje denken :rofl: :rofl:
The world sucks, but if it wouldn´t suck, all DAC's would fall off.

Power to the recyclers !!

Gebruikersavatar
Ah!buis
Berichten: 11477
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 22:36
Locatie: Overijse

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Ah!buis » wo 18 jan 2012, 22:25

M'n welgemeende deelneming :cry:
Anne
Eén plaatje > 1000 woorden :-)

mischa72
Berichten: 4370
Lid geworden op: wo 06 jun 2007, 23:45
Locatie: Munstergeleen

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor mischa72 » wo 18 jan 2012, 22:29

Dank je, hij is nog wat te jong om te voetballen dus hij kan zijn energie nog niet zo goed kwijt. Komt wel goed.

Zo, voldoende off topic !!

Groeten,
Mischa
The world sucks, but if it wouldn´t suck, all DAC's would fall off.

Power to the recyclers !!

b_force
Berichten: 12365
Lid geworden op: di 18 apr 2006, 13:27

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor b_force » do 19 jan 2012, 3:13

Ik denk dat "Precision" gewoon een merk is/was van (bas)gitaar versterkers of anders PA of Sound Reinforcement spul.
Dat uiteraard suggereert naar de bekende Fender kabinetten.
Fabrikanten herdrukken heel vaak buizen.

Zo vind je in Marshall versterkers ook daadwerkelijke "Marshall buizen" :lol: (heb er zelfs nog een liggen :P)

Valt mij op dat je een mooie Wilkinson VS100 brug hebt, maar niet de vibrato hendel gebruikt :wink:
Samen met stemmechanieken die je kunt "locken" kun je bizarre capriolen uitmaken.
Zeker zo fijn als een Floyd Rose systeem, maar minder duur en minder gevoelig voor onbalans (als er een snaar kapot gaat ofzo)

Lekker old skool foto trouwens =D>
(echt analoog)

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 20797
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor ray5150 » vr 20 jan 2012, 17:33

b_force schreef:Ik denk dat "Precision" gewoon een merk is/was van (bas)gitaar versterkers of anders PA of Sound Reinforcement spul.
Dat uiteraard suggereert naar de bekende Fender kabinetten.

Je bent niet in de war met Sunn ?

b_force schreef:Valt mij op dat je een mooie Wilkinson VS100 brug hebt, maar niet de vibrato hendel gebruikt :wink:
Samen met stemmechanieken die je kunt "locken" kun je bizarre capriolen uitmaken.
Zeker zo fijn als een Floyd Rose systeem, maar minder duur en minder gevoelig voor onbalans (als er een snaar kapot gaat ofzo)

Klopt, in combinatie met de Sperzel's (die locking zijn) kan ik flinke duikvluchten maken zonder dat de boel ontstemd.
deze is inderdaad een stuk praktischer dan een Floyd, maar die zijn haast niet linkshandig te krijgen voor een leuke prijs.

b_force schreef:Lekker old skool foto trouwens =D>
(echt analoog)


Dank je. Er komt nog veel meer leuks aan. sneak preview dan maar ?
Wat maken jullie hiervan ? :

schema.png


layout.png
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
Ah!buis
Berichten: 11477
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 22:36
Locatie: Overijse

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Ah!buis » vr 20 jan 2012, 21:36

Was getekend, De Recyclekoning.

Mag gezegd,flink bezig geweest :goeie:
Heleboel losse flodders,moeten zeker schakelaars een hoop schakelaars aan :? .
Vind C6 een beetje verdacht daar,opajes hebben meestal nogal last (oscilleerneigingen enzo) met een zware capacitieve belasting en daar bovenop een versterking van 1x.
Die Vref zou ik hoger zetten.De ingang van de versterkers werkt maar goed bij spanningen 3V boven Vb- .
Met een voeding van 9V heb je dan speling van 3...9V voor Vin.Met Vref in het midden is dat dan 6V ipv 4,5V :o .
Benieuwd naar het vervolg :sure: .
Anne

PS wat een hoop draadbruggen :twisted: :rofl:
Eén plaatje > 1000 woorden :-)

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 20797
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor ray5150 » za 21 jan 2012, 0:52

Ach, die paar draadbruggen, vorige maand zaten er nog veel meer in.... :mrgreen:

layout oud.png


En ja, er komen inderdaad een hele hoop schakelaars en potmeters aan te zitten, en nee, ik ben er nog niet helemaal klaar mee, ben nu op ongeveer 95%.
ik kan nog wel een paar draadbrugjes wegwerken en nog wat andere details.

en niet te veel jammeren, anders haal ik bouncy weer van stal... :wink: :idea:
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
Ah!buis
Berichten: 11477
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 22:36
Locatie: Overijse

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Ah!buis » za 21 jan 2012, 14:00

Als ik goed tel,van 30 naar 23 O:)
Een flinke besparing,zou in de politiek gaan :lol:
Anne
Eén plaatje > 1000 woorden :-)

b_force
Berichten: 12365
Lid geworden op: di 18 apr 2006, 13:27

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor b_force » za 21 jan 2012, 15:25

ray5150 schreef:
b_force schreef:Ik denk dat "Precision" gewoon een merk is/was van (bas)gitaar versterkers of anders PA of Sound Reinforcement spul.
Dat uiteraard suggereert naar de bekende Fender kabinetten.

Je bent niet in de war met Sunn ?

Sunn? Nee, hoezo?

Na wat google werk kun je vinden dat er ook een merk "Precision" heeft bestaan.
Met Fender doelde ik eigenlijk op de Fender Precision bassen.

Ik zie dat je het geheel vanuit enkel +9Vdc voedt.
Ik vind het zelf altijd wat praktischer om gewoon symmetrisch te gaan.
Als je enkel een voeding gebruikt (en dus geen batterijen) is er niet echt een technische reden om dat niet te doen.
Aan de andere kant, je kunt zo gewoon direct het schema overnemen dat werkt 8) :mrgreen:

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 20797
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor ray5150 » za 21 jan 2012, 18:10

b_force schreef:
ray5150 schreef:
b_force schreef:Ik denk dat "Precision" gewoon een merk is/was van (bas)gitaar versterkers of anders PA of Sound Reinforcement spul.
Dat uiteraard suggereert naar de bekende Fender kabinetten.

Je bent niet in de war met Sunn ?

Sunn? Nee, hoezo?

Na wat google werk kun je vinden dat er ook een merk "Precision" heeft bestaan.
Met Fender doelde ik eigenlijk op de Fender Precision bassen.

Je zou zomaar gelijk kunnen hebben. ik moet zeggen dat ik nog geen (google) onderzoek heb gehouden naar dat buisje.
Het klinkt wel aanemelijk over dat overstempelen. Ik heb ook nog buisjes van Sovtek en philips liggen, kan ik een beetje mee experimenteren.

b_force schreef:Ik zie dat je het geheel vanuit enkel +9Vdc voedt.
Ik vind het zelf altijd wat praktischer om gewoon symmetrisch te gaan.
Als je enkel een voeding gebruikt (en dus geen batterijen) is er niet echt een technische reden om dat niet te doen.
Aan de andere kant, je kunt zo gewoon direct het schema overnemen dat werkt 8) :mrgreen:


Tja, ik heb er ook wel over zitten denken, je weet ook wel dat 9VDC (blokbatterij) dusdanig is ingeburgerd dat vrijwel alle pedalen daarop ontworpen zijn.
En zoals je zelf al aangeeft in je laatse zin, als het werkt, dan is het toch goed ?

Het gaat hier om een Lovetone Meatball.
Simpel gezegd is dit een (dynamisch) aanslag-gevoelig filter, ook wel een T-Wah of envelope follower genoemd.
Hoe zoiets nou klinkt is hier uitgebreid te zien en te horen :


[ Bekijk op youtube ]

lovetone_meatball_01.jpg

lovetone_meatball_02.jpg

lovetone_meatball_03.jpg

lovetone_meatball_04.jpg



Het merk bestaat intussen niet meer, destijds waren ze al aardig aan de prijs, (hangebouwd in Engeland) tegenwoordig doen ze tweedehands minimaal een euro of 400...
Omdat hij geheel analoog is en uit "makkelijke" onderdelen bestaat kon je erop wachten dat dat ding nagebouwd gaat worden.
En zo geschiede : http://www.pisotones.com/Meatball/psst/ ... -psst.html (spaanstalig) hier de vertaling : Klik.
Deze meneer heeft hem helemaal uitgeplozen en gedocumenteerd. er is ook door iemand anders een PDF van gebakken :
McMeat.pdf

Op basis van dat schema ben ik dus gaan tekekenen. omdat ik deze ook in een rackunit wil bouwen heb ik alle schakelaars en potmeters dus vervangen door printkroonsteentjes.
Er is ook sprake van een effectloop, maar die heb ik eruitgegooid om het niet nodeloos ingewikkeld te maken.

VTL1 en 2 zijn zogeheten Vactrol's, Als ik het goed begrijp zijn het analoge optocouplers. welliswaar in Nederland makkelijk te krijgen : Klik.
Maar ik heb geen zin om er ruim 5 euro per stuk aan uit te geven. beetje speurwerk gaf aan dat ik ook zoiets zelf kan maken van een LED en een LDR met een stukje krimpkous.
Aangezien ik nog mooi passende LDR's heb liggen kan ik daar wel eens mee gaan experimenteren. (zie ook foto 4, links-midden-boven.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Laatst gewijzigd door ray5150 op za 21 jan 2012, 23:10, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 18070
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Pjotr » za 21 jan 2012, 18:34

ray5150 schreef:VTL1 en 2 zijn zogeheten Vactrol's, Als ik het goed begrijp zijn het analoge optocouplers. welliswaar in Nederland makkelijk te krijgen : Klik.
Maar ik heb geen zin om er ruim 5 euro per stuk aan uit te geven. beetje speurwerk gaf aan dat ik ook zoiets zelf kan maken van een LED en een LDR met een stukje krimpkous.
Aangezien ik nog mooi passende LDR's heb liggen kan ik daar wel eens mee gaan experimenteren. (zie ook foto 4, links-midden-boven.

Klopt zijn LEDs met een LDR er aan geplakt. Wist niet dat die nog te krijgen zijn... Ze doen op E-Bay tussen de 15 en 45 dollar.

Toch zou ik die originele gebruiken. Met zomaar een ledje aan een LDR plakken kun je anders helemaal anders uit komen qua overdracht. En die vactrols zijn ook 10x sneller (decay) dan gewone LDR's. Een gewone LDR kan er wel een paar seconden over doen qua weerstand van licht naar donker waarde. Maar je kunt het natuurlijk proberen :mrgreen:

[Edit] Zie dat Farnell ze ook heeft: http://nl.farnell.com/jsp/search/browse ... allpartial
Peter de Jong

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 20797
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor ray5150 » za 21 jan 2012, 20:00

De prijs bij Farnell is anders ook niet mis, en dan komt er nog BTW en vervoerskosten bij. (USA Delivery)
De fabrikant, ( http://www.excelitas.com/Index.aspx ) doet helaas niet aan samples.

Maar het gekke is wel dat in het origineel ook een combinatie zit van een LED en een LDR. mischien is die lanzame response wel de bedoeling.
Ik zag net dat je ook LDR's in verschillende waarde's hebt. de laaste keer dat ik daarmee gewerkt heb is een kleine 30 jaar geleden.
In zo'n Philips experimenteer doos...

201109231908294e7cbd0d7a478.jpg


(Nee, die heb ik niet meer, foto is van 't web.)
Daar zaten simpele schalkelingetjes in met onder andere een lichtschakelaar met een LDR.
Ik zal de waarde's van mijn LDR's eens opmeten.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
Ah!buis
Berichten: 11477
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 22:36
Locatie: Overijse

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Ah!buis » za 21 jan 2012, 21:15

Ken je dit,in ieder geval niet traag :o .
Lijkt me ook wel betaalbaar,2€60 bij Farnell :) .
Anne
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Eén plaatje > 1000 woorden :-)

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 18070
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Pjotr » za 21 jan 2012, 21:28

ray5150 schreef:De prijs bij Farnell is anders ook niet mis, en dan komt er nog BTW en vervoerskosten bij. (USA Delivery)
De fabrikant, ( http://www.excelitas.com/Index.aspx ) doet helaas niet aan samples.

Hmm, dat USA delivery zie ik er niet bij staan maar jouw adresje is wel goedkoper als hun prijs incl. BTW is.

Losse CdS LDR's kosten i.d.d. maar een kwartje (kijk eens bij Radio Twenthe). Ze zijn het meest gevoelig rond de 550 nm (groen licht), dus een groen ledje doet het beter, al kan een rode ook wel.

Ik heb ze vroeger ook wel gebruikt in zelf geknutselde VCA's en noise gates: Ledje met LDR in een oud ballpen buisje en zwartgeschilderd. Maar ze waren toch wel erg traag waardoor die noise gates toch wel kortademig klonken :mrgreen:
Peter de Jong

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 20797
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor ray5150 » za 21 jan 2012, 21:35

Ah!buis schreef:Ken je dit,in ieder geval niet traag :o .
Lijkt me ook wel betaalbaar,2€60 bij Farnell :)


Nee, die ken ik niet, doe vrijwel nooit iets met optocouplers.
Een 6N138 of CNY17 is zeker niet bruikbaar.

Peter, ik weet niet of jij van vroeger wel eens van een Uni-vibe hebt gehoord ?
(dat is een soort elektronische Leslie imitatie, voor de leken.)
maar die werkte ook met LDR's en een (fiets)gloeilampje.

Mmm, groene leds, zal ik onthouden, en zal een 5mm dan beter zijn dan een 3mm of maakt dat niet uit ?

[edit : sorry, ik keek naar het verkeerde type bij Farnell, het geadviseerde model is hier wel op voorraad.]

univibe03.jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
Ah!buis
Berichten: 11477
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 22:36
Locatie: Overijse

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Ah!buis » za 21 jan 2012, 21:54

Grappig,4 LDRs rond het kampvuur :D Zal nog wel een ronddraaiend schermpje rond de lamp moeten,motortje :?: .
Nee, die ken ik niet, doe vrijwel nooit iets met optocouplers.
Een 6N138 of CNY17 is zeker niet bruikbaar.

Nee je maakt ze zelf :lol:
Die 6N138 en CNY17 gaan van LED naar bipolaire transistor.Wat ik daar voorstelde is een LED naar fet en onafhankelijk van de polariteit.Kijk maar 's naar de voorbeelden in het datablad :o .
Anne
Eén plaatje > 1000 woorden :-)

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 18070
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Pjotr » za 21 jan 2012, 21:57

Ha, ha, moet dat lampje dan niet rond draaien? :shock: :lol: Doe mij maar een echte Leslie. Met zo'n elektronische krijg je toch niet het karakteristieke phasing en dopplereffect van een echte Leslie.

3 of 5 mm leds maakt niet zoveel uit denk ik. 5 mm kunnen wat meer stroom hebben meestal. Zou het gewoon proberen. Je kunt een 5mm LED ook met een flinke druppel 5 minuten epoxy op zo'n klein LDR'tje plakken en er daarna een kwastje zwarte verf over halen tegen het omgevingslicht.
Peter de Jong

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 20797
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor ray5150 » za 21 jan 2012, 22:06

Een draaiend lampje ? het is geen zwaailicht....(wil het liefste hier een rijtje stuiterbouncy's planten, maar dat doe ik maar niet... :mrgreen: )
Hier het schema van de Univibe :
neovibe.pdf
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 18070
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Pjotr » za 21 jan 2012, 22:46

ray5150 schreef:Een draaiend lampje ? het is geen zwaailicht....(wil het liefste hier een rijtje stuiterbouncy's planten, maar dat doe ik maar niet... :mrgreen: )
[/attachment]

Plemp er maar net zoveel neer als je wilt hoor :mrgreen: Ze zijn toch geblocked :lol:

Het is wel een leuk effecten ding en eigenlijk een variant op een phasor. Maar een leslie wordt het toch niet.

Het is wel grappig hoe je met die oude analoge effectendoosje vrij simpel veel effect kunt bereiken. Zo heeft een kennis van mij 20 jaar geleden een aantal buizencompressors gebouwd voor studio's op basis van een Rohde & Schwarz Vacuvox CL2 compressor/limiter maar dan vereenvoudigd en met een eigen slimme compressie curve. Er staat er nog eentje in een studio in Londen en Madonna wil per se die compressor gebruiken :D
Peter de Jong

Gebruikersavatar
Pjotr
Berichten: 18070
Lid geworden op: do 26 aug 2004, 18:34
Locatie: bollenstreek

Re: Groot gitaar effecten rack met buizen. (en misschien DSP

Berichtdoor Pjotr » di 06 mar 2012, 21:40

Hoe staat het hiermee? Het is al een tijdje stil of ben je de DSP aan het programmeren? :mrgreen:

Maar zonder gekheid ik kwam laatst langs de roemruchte Fuzz Face stomper! Dat is toch wel iets wat niet mag ontbreken in zo'n rack. Wie zei daar dat buizen een eigen klank hebben? Nou transistoren kunnen er ook wat van: http://www.geofex.com/article_folders/f ... fffram.htm
Peter de Jong


Terug naar “Pro Audio specifiek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CCBot en 0 gasten