Vraagje Logitech Harmony

over het kant & Klare spul dus

Moderator: Beheerdersteam

Gebruikersavatar
Marp
Beheerder / Sysadmin
Berichten: 6430
Lid geworden op: vr 11 mar 2005, 22:25
Locatie: Bergen op Zoom

Re: Vraagje Logitech Harmony

Berichtdoor Marp » di 11 jan 2011, 14:27

b_force schreef:Eigenlijk B&O dus het probleem, niet Logitech :mrgreen: :lol:

B&O heeft waarschijnlijk nooit aan Logitech gevraagd om hun afstandsbedieningen te vervangen. De makers van mijn dimmer idemdito. De keuze lag bij Logitech om de wereld onder zijn knopjes te stoppen. ;)

Nouja, eigenlijk bij ons. Logitech verkocht ons alleen het juiste stukje gereedschap waarmee we hun database tot een immense omvang vulden. Begrijpelijk dat medewerkers ons zo graag helpen om ook dat ene moeilijke apparaat foutvrij in hun database te krijgen, maar ook logisch dat de dekking nooit voor de volle 100% kan zijn.

--
Ps:
Wowly schreef:Tsja, dat krijg je met dat soort exotische spulletjes mario :lol:

Ik heb niets van B&O hoor Jan.
O:)

b_force
Berichten: 12364
Lid geworden op: di 18 apr 2006, 13:27
Contacteer:

Re: Vraagje Logitech Harmony

Berichtdoor b_force » wo 12 jan 2011, 17:03

Ik zou graag een Logitech Harmony 555 willen, maar ik zie ineens dat die in prijs gestegen is :-s
Volgens mij gaat die er ook uit?
Jammer want hij kan meer apparaten bedienen dan die nieuwe serie.

Gebruikersavatar
nxs77
Berichten: 1063
Lid geworden op: za 06 mar 2010, 1:47
Locatie: Berlikum
Contacteer:

Re: Vraagje Logitech Harmony

Berichtdoor nxs77 » wo 12 jan 2011, 22:24

Ook meer dan de 895? Da's degene die ik heb

Gebruikersavatar
hannesie
Berichten: 9741
Lid geworden op: wo 31 dec 2008, 15:27
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Vraagje Logitech Harmony

Berichtdoor hannesie » wo 12 jan 2011, 23:37

Mijn 700 kan er 6 (afstandsbedieningen vervangen) aan :mrgreen:

Is dat niet genoeg?

Gebruikersavatar
nxs77
Berichten: 1063
Lid geworden op: za 06 mar 2010, 1:47
Locatie: Berlikum
Contacteer:

Re: Vraagje Logitech Harmony

Berichtdoor nxs77 » wo 12 jan 2011, 23:41

Tja de mijne 8 stuks en je kan er via fm signaal apparaten bedienen en je kan met 1 druk op de knop je apparatuur instellen op wat dan ook. en dit is incl aansturen van bijv dimmers, zonneschermen etc..

b_force
Berichten: 12364
Lid geworden op: di 18 apr 2006, 13:27
Contacteer:

Re: Vraagje Logitech Harmony

Berichtdoor b_force » wo 12 jan 2011, 23:52

hannesie schreef:Mijn 700 kan er 6 (afstandsbedieningen vervangen) aan :mrgreen:

Is dat niet genoeg?

Jeetje is die er ook nog :P

6 is voldoende ja.
Meer is leuk op nu nog geen must.

De 895 is ook "end of life"

Gebruikersavatar
nxs77
Berichten: 1063
Lid geworden op: za 06 mar 2010, 1:47
Locatie: Berlikum
Contacteer:

Re: Vraagje Logitech Harmony

Berichtdoor nxs77 » do 13 jan 2011, 0:10

b_force schreef:De 895 is ook "end of life"

Wat bedoel je hiermee??

b_force
Berichten: 12364
Lid geworden op: di 18 apr 2006, 13:27
Contacteer:

Re: Vraagje Logitech Harmony

Berichtdoor b_force » do 13 jan 2011, 0:21

Ehm, hoe zeg je dat in normaal Nederlands?

Is ouder model en zijn inmiddels opvolgers van.
Uit productie genomen.
Wordt dus niet meer gemaakt en verkocht (behalve wat winkels nog hebben liggen)
(sja, zoiets heet gewoon End of Life, of EOL)

Gebruikersavatar
nxs77
Berichten: 1063
Lid geworden op: za 06 mar 2010, 1:47
Locatie: Berlikum
Contacteer:

Re: Vraagje Logitech Harmony

Berichtdoor nxs77 » do 13 jan 2011, 14:52

ok... mooi dat ik het weet. ik heb em ook al 2 jaar, en gekocht voor 80 euro.


Terug naar “Hifi Gerelateerd”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten