Sony XEC 1000

over het kant & Klare spul dus

Moderator: Beheerdersteam

Gebruikersavatar
DragoSz
Berichten: 565
Lid geworden op: zo 30 mei 2010, 3:55
Locatie: Haaksbergen

Sony XEC 1000

Berichtdoor DragoSz » do 17 feb 2011, 16:56

Hallo mede klussers,

Ik heb vandaag de Crossover binnen die ik van Nxr77 heb over gekocht.
Nu krijg ik hem alleen niet een de praat. Ik heb het geprobeerd met een 12 volt adapter van 1000 mA. In de Manuel lees ik ergens dat er een 1 tot 3,15 A zekering tussen moet.
Nu ben ik dus een beetje bang dat ik een zekering heb doorgebrand of zoiets waar door die het helemaal niet meer doet.

viewtopic.php?f=21&t=12956

Weet iemand zo hoeveel mA je nodigt hebt voor deze crossover?

Gebruikersavatar
Henkjan
Beheerder / Site Admin
Berichten: 21620
Lid geworden op: do 01 jan 1970, 1:00
Locatie: Berkel en Rodenrijs
Contacteer:

Re: Sony XEC 1000

Berichtdoor Henkjan » do 17 feb 2011, 17:44


Gebruikersavatar
bartsegers
Berichten: 5431
Lid geworden op: ma 31 okt 2005, 14:07
Locatie: Roermond

Re: Sony XEC 1000

Berichtdoor bartsegers » do 17 feb 2011, 18:40

Hele domme vraag, heb je de Remote ook gelijk aan de 12V gehangen ?

dit apparaatje moet echt wel werken met een 1A adapter natuurlijk schat ik zo.

Gebruikersavatar
DragoSz
Berichten: 565
Lid geworden op: zo 30 mei 2010, 3:55
Locatie: Haaksbergen

Re: Sony XEC 1000

Berichtdoor DragoSz » do 17 feb 2011, 18:47

Ik lees net helemaal onder aan de Manuel > current drain 220 mA
Dan lijkt mij 1000 mA een beetje een overkill :lol:

Bedankt Henkjan

Gebruikersavatar
Barry2001
Algemene moderator
Berichten: 8149
Lid geworden op: zo 22 mar 2009, 16:57
Locatie: Hengelo
Contacteer:

Re: Sony XEC 1000

Berichtdoor Barry2001 » do 17 feb 2011, 20:26

Wees svp wat duidelijker: 'het helemaal niet meer doet', dus hij heeft het wel gedaan? Zit er een zekering bij aan de buitenkant tussen apparaat en voeding waarvan je denkt dat 'ie stuk is? Heb je + en - omgedraaid van je 12V adapter, veel meer kan er toch niet misgaan? Wat is er mis met een 12V/1000mA adapter, is toch prima voor dit apparaat?

Gebruikersavatar
DragoSz
Berichten: 565
Lid geworden op: zo 30 mei 2010, 3:55
Locatie: Haaksbergen

Re: Sony XEC 1000

Berichtdoor DragoSz » do 17 feb 2011, 22:38

Excuses voor mijn onduidelijkheid.
Mijn ervaring op elektronica is zeer laag en mijn lompheid meestal zeer groot. Wat nog wel eens resulteer in wat rook werk. :rock: Vandaar de zorg dat ik hem vernield had. :roll: Aangezien 1000 op 220 wat veel lijkt voor een leek.

De fout zat hem in onwetendheid. Je moet namelijk de stroom in de v12 ingang doen en in de remote.
En nu werkt alles dus wel. Ik heb alleen en rare ritmische kraak als ik 6+ db boost :?: Maar voor de rest doet die het prima nu.

Gebruikersavatar
bartsegers
Berichten: 5431
Lid geworden op: ma 31 okt 2005, 14:07
Locatie: Roermond

Re: Sony XEC 1000

Berichtdoor bartsegers » vr 18 feb 2011, 13:57

bartsegers schreef:Hele domme vraag, heb je de Remote ook gelijk aan de 12V gehangen ?

dit apparaatje moet echt wel werken met een 1A adapter natuurlijk schat ik zo.

:rock:

Gebruikersavatar
DragoSz
Berichten: 565
Lid geworden op: zo 30 mei 2010, 3:55
Locatie: Haaksbergen

Re: Sony XEC 1000

Berichtdoor DragoSz » vr 18 feb 2011, 18:09

Jouw reactie had ik helemaal niet gezien :shock:


Terug naar “Hifi Gerelateerd”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten