brom op kanalen van eindversterker verhelpen

over het kant & Klare spul dus

Moderator: Beheerdersteam

toetertje
Berichten: 1409
Lid geworden op: ma 29 feb 2016, 18:05
Locatie: Omgeving Enkhuizen.

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor toetertje » zo 27 nov 2016, 19:25

Ik ben bang van niet, maar morgen zullen we het weten. :-"

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 20419
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor ray5150 » zo 27 nov 2016, 20:03

Nee, dit is "gewoon" een stekkerdoos met wat filtering erin :

hts-1000_innen.jpg

toetertje
Berichten: 1409
Lid geworden op: ma 29 feb 2016, 18:05
Locatie: Omgeving Enkhuizen.

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor toetertje » zo 27 nov 2016, 20:19

Yep, dat is hem. Ik dacht dat de PP ook zoiets was. :oops:

Gebruikersavatar
Henkjan
Beheerder / Site Admin
Berichten: 22002
Lid geworden op: do 01 jan 1970, 1:00
Locatie: Berkel en Rodenrijs
Contacteer:

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor Henkjan » zo 27 nov 2016, 20:40

wat voor netfilter? schema?

toetertje
Berichten: 1409
Lid geworden op: ma 29 feb 2016, 18:05
Locatie: Omgeving Enkhuizen.

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor toetertje » ma 28 nov 2016, 11:14

Een schema heb ik daar helaas niet van.

Heeft de psc eigenlijk ook iets van een standby schakeling?
zodat ik hem met de trigger van de marantz aan kan sturen?

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 4271
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor Shadow » za 03 dec 2016, 13:33

Al verder?

toetertje
Berichten: 1409
Lid geworden op: ma 29 feb 2016, 18:05
Locatie: Omgeving Enkhuizen.

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor toetertje » za 03 dec 2016, 16:36

Nee helaas. Ben nog steeds bezig, om moed te verzamelen om die hele kl.. zooi van de kant af te trekken.

toetertje
Berichten: 1409
Lid geworden op: ma 29 feb 2016, 18:05
Locatie: Omgeving Enkhuizen.

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor toetertje » ma 05 dec 2016, 18:03

Eindelijk een tsjakka momentje gehad, en de boel van de kant getrokken.

De eerste verdachte kabel was die van de Ziggo. Kabel eruit getrokken .... muis stil.
Das snel gevonden. Maar nu, de brom komt dus via de antenne, setupbox en hdmi de marantz in.
Hoe gaan we dit nu aanpakken?

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 12058
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor dre » ma 05 dec 2016, 18:08

Volgens mij heb daar filters voor.

Gebruikersavatar
ray5150
Berichten: 20419
Lid geworden op: vr 13 apr 2007, 23:56
Locatie: s-Gravenhage

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor ray5150 » ma 05 dec 2016, 18:12

Google : mantelstroomfilter.

Gebruikersavatar
dre
Berichten: 12058
Lid geworden op: di 23 nov 2004, 20:55
Locatie: nerdwijk

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor dre » ma 05 dec 2016, 18:20

Ik dacht al waar blijft ie! :goedzo:

Gebruikersavatar
Jag
Berichten: 997
Lid geworden op: wo 01 mar 2006, 15:43
Locatie: Utrecht

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor Jag » ma 05 dec 2016, 18:24

A ja, coax is wel een zeer bekende bron van brom :P. Schakel je video ook met je receiver (zoals het heurt natuurlijk :) )? Zo ja, dan heb je zoiets nodig link.

toetertje
Berichten: 1409
Lid geworden op: ma 29 feb 2016, 18:05
Locatie: Omgeving Enkhuizen.

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor toetertje » ma 05 dec 2016, 18:44

Op de monster verdeeldoos, zit ook een in en uitgang voor coax.
Deze heb ik nog nooit gebruikt, en ik denk wie weet. En ja hoor,
Als ik de coax ook via het verdeelblok laat lopen, heb ik geen brom.
Ik vind het voorlopig even prima zo. :goeie: :proost:

Gebruikersavatar
Shadow
Berichten: 4271
Lid geworden op: vr 28 jan 2011, 20:56
Locatie: Vlissingen

Re: brom op kanalen van eindversterker verhelpen

Berichtdoor Shadow » ma 05 dec 2016, 20:57

toetertje schreef:Op de monster verdeeldoos, zit ook een in en uitgang voor coax.
Deze heb ik nog nooit gebruikt, en ik denk wie weet. En ja hoor,
Als ik de coax ook via het verdeelblok laat lopen, heb ik geen brom.
Ik vind het voorlopig even prima zo. :goeie: :proost:



'De meeste problemen, veroorzaken we zelf' :relax:
Maar goed dat het gevonden is :rock:


Terug naar “Hifi Gerelateerd”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast